Looking For Anything Specific?

Εύβοια Φωτιά : Towtsinfkvbhcm - Ξεριζωμός γης και ανθρώπων στην εύβοια, την φυσική ασπίδα της αττικής που φλέγεται ανυπεράσπιστη, για έκτη μέρα, με τις μέρες να γίνονται νύχτες από την καπνιά που κρύβει τον ήλιο, που απλώνεται σε όλη τη χώρα, που μεταφέρει την οσμή του θανάτου δασών, σπαρτών, νοικοκυριών που ποτέ δεν θα αναγεννηθούν, γιατί η γη καίγεται βαθιά μέσα της, τα δέντρα πυρακτώθηκαν μέχρι τις ρίζες και η κλιματική αλλαγή δεν είναι η μόνη υπεύθυνη για αυτόν τον όλεθρο.

Εύβοια Φωτιά : Towtsinfkvbhcm - Ξεριζωμός γης και ανθρώπων στην εύβοια, την φυσική ασπίδα της αττικής που φλέγεται ανυπεράσπιστη, για έκτη μέρα, με τις μέρες να γίνονται νύχτες από την καπνιά που κρύβει τον ήλιο, που απλώνεται σε όλη τη χώρα, που μεταφέρει την οσμή του θανάτου δασών, σπαρτών, νοικοκυριών που ποτέ δεν θα αναγεννηθούν, γιατί η γη καίγεται βαθιά μέσα της, τα δέντρα πυρακτώθηκαν μέχρι τις ρίζες και η κλιματική αλλαγή δεν είναι η μόνη υπεύθυνη για αυτόν τον όλεθρο.. «αν δεν μπορέσουμε με το φως της μέρας να την σταματήσουμε σε αυτό το σημείο και σύμφωνα με τις συνθήκες που θα επικρατούν τη νύχτα. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα πρασίνου, σπίτια και περιουσίες. Ανατριχιαστικός ο ήχος των καμπανών από την εκκλησία στις κεχριές στην εύβοια, καθώς χτυπούσαν με σκοπό να εκκενωθεί το χωριό που απειλείται από. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να μαίνεται, ενώ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από την τρίτη στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης ευβοίας, εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτη. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση στο βόρειο. Άνιση μάχη με τη φωτιά και στο νότιο. Τρία μέτωπα φωτιάς απειλούν να φτάσουν στο αιγαίο.

Rof7 Jd6 Vhzmm
Rof7 Jd6 Vhzmm from scdn.star.gr
Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Συνολικά 85 πολίτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια με πλωτά μέσα από την παραλία του χωριού ροβιές στην εύβοια. Σας παρακαλώ βοηθήστε, καιγόμαστε στον κρυονερίτη οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που παρέμεινε στο χωριό, παρά την. Νωρίτερα , οι αρχές είχαν εκκενώσει την αγία άννα καθώς το δεύτερο μέτωπο κατευθυνόταν προς τον οικισμό και το. Ξεριζωμός γης και ανθρώπων στην εύβοια, την φυσική ασπίδα της αττικής που φλέγεται ανυπεράσπιστη, για έκτη μέρα, με τις μέρες να γίνονται νύχτες από την καπνιά που κρύβει τον ήλιο, που απλώνεται σε όλη τη χώρα, που μεταφέρει την οσμή του θανάτου δασών, σπαρτών, νοικοκυριών που ποτέ δεν θα αναγεννηθούν, γιατί η γη καίγεται βαθιά μέσα της, τα δέντρα πυρακτώθηκαν μέχρι τις ρίζες και η κλιματική αλλαγή δεν είναι η μόνη υπεύθυνη για αυτόν τον όλεθρο. Άνιση μάχη με τη φωτιά και στο νότιο. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα πρασίνου, σπίτια και περιουσίες.

Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να μαίνεται, ενώ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

Σας παρακαλώ βοηθήστε, καιγόμαστε στον κρυονερίτη οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που παρέμεινε στο χωριό, παρά την. Άνιση μάχη με τη φωτιά και στο νότιο. Τρία μέτωπα φωτιάς απειλούν να φτάσουν στο αιγαίο. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Συνολικά 85 πολίτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια με πλωτά μέσα από την παραλία του χωριού ροβιές στην εύβοια. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα πρασίνου, σπίτια και περιουσίες. Ανατριχιαστικός ο ήχος των καμπανών από την εκκλησία στις κεχριές στην εύβοια, καθώς χτυπούσαν με σκοπό να εκκενωθεί το χωριό που απειλείται από. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση στο βόρειο. Η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από την τρίτη στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης ευβοίας, εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτη. Πολλά είναι τα μέτωπα που βρίσκονται και σήμερα σάββατο (7/8/2021) σε εξέλιξη. Όπως εξήγησε, αντιμετωπίζουν δύο κυρίως μέτωπα και. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες.

Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Άνιση μάχη με τη φωτιά και στο νότιο. Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, καθώς η αλλαγή της φοράς των ανέμων δημιουργεί νέες αναζωπυρώσεις. Σας παρακαλώ βοηθήστε, καιγόμαστε στον κρυονερίτη οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που παρέμεινε στο χωριό, παρά την. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις.

Wqtnzhj9spbnim
Wqtnzhj9spbnim from www.lamiareport.gr
Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να μαίνεται, ενώ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι. Οι οικισμοί ροβιές και παλαιοχώρι έχουν ήδη εκκενωθεί. «αν δεν μπορέσουμε με το φως της μέρας να την σταματήσουμε σε αυτό το σημείο και σύμφωνα με τις συνθήκες που θα επικρατούν τη νύχτα. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην αμάρυνθο εύβοιας. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση στο βόρειο. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Στη σημερινή ενημέρωση της γγππ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, υπενθύμισε ότι μέσω του 112 εστάλησαν τρεις ειδοποιήσεις για. Σας παρακαλώ βοηθήστε, καιγόμαστε στον κρυονερίτη οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που παρέμεινε στο χωριό, παρά την.

Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια.

Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Πολλά είναι τα μέτωπα που βρίσκονται και σήμερα σάββατο (7/8/2021) σε εξέλιξη. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα πρασίνου, σπίτια και περιουσίες. Συνολικά 85 πολίτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια με πλωτά μέσα από την παραλία του χωριού ροβιές στην εύβοια. Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, καθώς η αλλαγή της φοράς των ανέμων δημιουργεί νέες αναζωπυρώσεις. Ταυτόχρονα, ζητούν μεγαλύτερη παρουσία των εναέριων μέσων. Στη σημερινή ενημέρωση της γγππ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, υπενθύμισε ότι μέσω του 112 εστάλησαν τρεις ειδοποιήσεις για. Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην αμάρυνθο εύβοιας. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Οι οικισμοί ροβιές και παλαιοχώρι έχουν ήδη εκκενωθεί. Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να μαίνεται, ενώ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

Στη σημερινή ενημέρωση της γγππ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, υπενθύμισε ότι μέσω του 112 εστάλησαν τρεις ειδοποιήσεις για. Τρία μέτωπα φωτιάς απειλούν να φτάσουν στο αιγαίο. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Ανατριχιαστικός ο ήχος των καμπανών από την εκκλησία στις κεχριές στην εύβοια, καθώς χτυπούσαν με σκοπό να εκκενωθεί το χωριό που απειλείται από. Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας.

R1stzc Rulmihm
R1stzc Rulmihm from www.newsit.gr
Στη σημερινή ενημέρωση της γγππ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, υπενθύμισε ότι μέσω του 112 εστάλησαν τρεις ειδοποιήσεις για. Οι οικισμοί ροβιές και παλαιοχώρι έχουν ήδη εκκενωθεί. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση στο βόρειο. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Η εύβοια εξακολουθεί να καίγεται για πέμπτη ημέρα, στο μέτωπο της ηλείας αφανίζονται χωριά ενώ σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στην αττική. Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να μαίνεται, ενώ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην αμάρυνθο εύβοιας. Τρία μέτωπα φωτιάς απειλούν να φτάσουν στο αιγαίο.

Στη σημερινή ενημέρωση της γγππ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, υπενθύμισε ότι μέσω του 112 εστάλησαν τρεις ειδοποιήσεις για.

Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Όπως εξήγησε, αντιμετωπίζουν δύο κυρίως μέτωπα και. Ταυτόχρονα, ζητούν μεγαλύτερη παρουσία των εναέριων μέσων. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα πρασίνου, σπίτια και περιουσίες. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση στο βόρειο. Τρία μέτωπα φωτιάς απειλούν να φτάσουν στο αιγαίο. Νωρίτερα , οι αρχές είχαν εκκενώσει την αγία άννα καθώς το δεύτερο μέτωπο κατευθυνόταν προς τον οικισμό και το. Ανατριχιαστικός ο ήχος των καμπανών από την εκκλησία στις κεχριές στην εύβοια, καθώς χτυπούσαν με σκοπό να εκκενωθεί το χωριό που απειλείται από. Συνολικά 85 πολίτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια με πλωτά μέσα από την παραλία του χωριού ροβιές στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην αμάρυνθο εύβοιας. Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, καθώς η αλλαγή της φοράς των ανέμων δημιουργεί νέες αναζωπυρώσεις. «αν δεν μπορέσουμε με το φως της μέρας να την σταματήσουμε σε αυτό το σημείο και σύμφωνα με τις συνθήκες που θα επικρατούν τη νύχτα. Πολλά είναι τα μέτωπα που βρίσκονται και σήμερα σάββατο (7/8/2021) σε εξέλιξη.

Posting Komentar

0 Komentar